Hívjon most: 06 (20) 970 3049

Rólunk

 

A Tűzopál 2000 Bt. 2000-ben alakult Budapest XXI. kerületben (Csepelen). Munkatársaink felsőfokú vagy technikusi végzettséggel, sokéves szakmai tapasztalattal és jogszabályismerettel rendelkeznek a tűzvédelem és a munkavédelem területén.
Szolgáltatásaink kiterjednek az oktatás, szakértői és mérnöki tevékenység, engedélyeztetés, problémás helyzetek kezelése, költségkímélő megoldások keresése, különféle jogszabályokban előírt ellenőrzések, bejárások és az ezekhez kapcsolódó szolgáltatások teljes körére.

Tevékenységünket állandóan fejlesztjük, folyamatosan figyelemmel kísérjük a jogszabályi változásokat, a különféle hatóságokkal és szakhatóságokkal jó kapcsolatokat ápolunk, hogy minél eredményesebben képviselhessük megrendelőink, az Önök érdekeit.

Feladatainkat mindenkor a hatályos jogszabályok és szabványok figyelembevételével, a szakhatóságokkal együttműködve látjuk el.

Célunk az, hogy színvonalas szolgáltatást nyújtsunk elfogadható áron.

Amennyiben Ön még nem ügyfelünk, kérjen ajánlatot az új jogszabályok szerinti tűzvédelmi dokumentumok elkészítésére, frissítésére.
Hívjon, vagy kérjen árajánlatot: 06-20-970-30-49, tuzopal2000.bt@t-online.hu